PLATFORMA GETSHIPMENT – ideálne zastrešenie služieb z oblasti autodopravy


Platforma Getshipment ponúka komplexné zastrešenie služieb z oblasti autodopravy tak, aby sa záujmy tých, čo potrebujú niečo prepraviť a tých, ktorí prepravujú, stretli presne uprostred.
1.    PREPRAVA ČOHOKOĽVEK A KAMKOĽVEK - Nákladná doprava, sťahovanie firiem a domácností, preprava živých zvierat, prevoz stavebného materiálu či transport vozidiel? Našli ste platformu, na ktorej vybavíte prevoz čohokoľvek a kamkoľvek. Heslom getshipment.sk je rýchlo, jednoducho, spoľahlivo a efektívne.

2.    DOPYT A PONUKA - S Getshipment.sk, si každý zákazník nájde svojho dopravcu a dopravca zákazníka. Zákazníkovi pomáhame zorientovať sa naraz v celom segmente autodopravy a vybrať si dopravcu, ktorý mu najlepšie vyhovuje. Dopravca získa nové zákazky, s ktorými vyťaží vozidlá na maximum a zvýši si tak čistý zisk. Getshipment poskytuje priestor pre interakciu profesionálov z oblasti autodopravy.

3.     OBOJSTRANNÝ PROFIT - Nevyťaženým nákladným autám, klesá čistý zisk a stúpajú takzvané „mŕtve kilometre“. Na druhej strane je zákazník, ktorý potrebuje previezť zásielku či tovar, za ktorých samostatnú prepravu by možno platil aj násobky ich hodnoty. Keď ich však „prihodí“ do nevyťaženej dodávky, ušetrí na prevoze až 75% nákladov, zatiaľ čo dopravcovi stúpa zisk bez ďalšej investície.

4.     SPOĽAHLIVÉ OVERENIE A HODNOTENIE - Na Getshipment nájdete len spoľahlivých dopravcov!  Či už ide o živnostníkov, malé firmy, alebo renomované expedičné spoločnosti, všetci dopravcovia sú dôsledne overovaní a následne ohodnotení spokojným zákazníkom.

5.     TRANSPARENTNÁ A FLEXIBILNÁ KOMUNIKÁCIA – Počas celého procesu, ktorý súvisí s prepravou, Vám getshipment ponúka komunikáciu na vysokej úrovni. Komunikácia medzi dopravcom a odosielateľom je na Getshipment vždy transparentná a prehľadná.

6.     BEZPEČNÉ PLATBY A FAKTURÁCIE - Getshipment ponúka bezpečné a stabilné prostredie pre Vaše finančné platby. Na ich platobné a fakturačné metódy, sa môžete s dôverou spoľahnúť 24 hodín denne.





Komentáre